Intrebari frecvente

2.1 Am cumpărat o centrală MOTAN. Cui mă adresez pentru montajul și punerea în funcțiune a acesteia?
Pentru a beneficia de garanția comercială acordată produsului, vă rugăm contactați una din societățile de asistență tehnică agreate de KOBER SRL din raza localității Dvs. Disponibilă aici.
2.2 Procedura de punere in funcțiune a centralei este gratuită, suportata de KOBER SRL. De ce trebuie să plătesc procedura AF - admiterea funcționarii centralei?
AF reprezintă admiterea funcționarii cazanului și este o procedură legală obligatorie la instalarea unui aparat consumator de combustibil gazos, conform procedurii ISCIR - PTA1:2010. Această procedură trebuie suportată de posesorul centralei. Pentru detalii și tarife, vă rugăm contactați una din societățile de asistența tehnică agreate de KOBER SRL din raza localității Dvs. Disponibilă aici.
2.3 Cum procedez pentru întretinerile tehnice periodice de tip VTP / VTA?
Conform legislației în vigoare, prescripție ISCIR PTA1:2010, pe toata durata de viață a produsului sunteți responsabili să efectuați procedura VTP, de verificare tehnică a centralei la fiecare 2 ani de exploatare. Conform Certificatului de Garanție care a însoțit produsul la vânzare, pe toata durata de garanție comercială (standard și extinsă dacă există), sunteți responsabili să efectuați procedura VTA, de verificare tehnică anuală a centralei. Aceste proceduri de întretinere preventivă trebuie suportate de către posesorul centralei. Pentru detalii și tarife, vă rugăm contactați una din societățile de asistență tehnică agreate de KOBER SRL din raza localitatii Dvs. Disponibilă aici.
2.4 Îmi apare un cod de eroare pe afișajul centralei MOTAN. Cum procedez?
Pentru siguranța Dvs. și a centralei, vă rugăm să procedați în acord cu tipul de eroare afișat și cu indicațiile prezentate aici.
2.5 Centrala a ieșit din garanție. Cui mă adresez pentru VTP și intervenții ulterioare?
Pentru detalii și tarife, vă rugăm contactați una din societățile de asistența tehnică agreate de KOBER SRL din raza localității Dvs. Disponibilă aici.
© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Kober S.R.L
Dezvoltat de Serenity Design